10 Haziran 2014 Salı

Xbox Türkçe Olarak 5 Eylül'de Geliyor!

E3 Fuarı Başladı! Oyun dünyasından en yeni haberleri de öğrenmeye başladık! Bu haberlerden en yenisi konsol oyuncuları için geliyor; Xbox One, 2014 yılı içerisinde 29 ülkede daha satışa çıkıyor ve 5 Eylülden itibaren de Türkçe ara yüzle satışa çıkıyor!


Microsoft Türkiye Genel Müdür Yardımcısı ise bakın ne demiş; “Oyun konsolunun ötesine geçerek kapsamlı ev eğlencesinin merkezinde yer alacak bu ürünü Türkiye’deki tüketicilerle buluşturacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye, Xbox One’ın bu yıl içinde piyasaya sürüleceği 29 ülke arasında ilk sıralarda yer alıyor. Tamamen Türkçe arayüzle piyasaya sürülecek olan Xbox One’ı, Microsoft’un sunduğu ürün ve hizmetler eşliğinde Türkiye’de tüketicilere sınırsız eğlencenin kapılarını açan bir platform halinde sunacağız”

Ayrıca fuarda Xbox One yetkilileri yeni oyunların da haberlerini duyurdu. Bu oyunlar arasında; Halo:The Master Chief Collection, Assassin’s Creed Unity, Evolve, INSIDE, Sunset Overdrive, Fable Legends, Call of Duty: Advanced Warfare… 

Halo: The Master Chief Collection (Reveal Trailer)




                              

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder